Promoció Econòmica_antiga

Sant Just Desvern té un gran potencial productiu, majoritàriament pertanyent als sectors de serveis i de petita i mitjana empresa (unes 750 empreses), algunes multinacionals, així com empreses innovadores i de recent creació, impulsades per persones emprenedores.
A més a més, la situació estratègica del municipi proporciona importants avantatges competitius per a les empreses aquí ubicades.

Des d’aquest servei, es mantenen, periòdicament, contactes amb els diferents agents econòmics per conèixer les seves necessitats i ajudar-los en tot allò que sigui possible i, alhora, es visiten habitualment empreses i comerços del poble per tenir informació de primera mà sobre la seva activitat, explicar projectes que puguin afectar-los, i oferir-els-hi aquells ajuts i serveis que l’Administració posa al seu abast (subvencions, ajuts, jornades empresarials, etc).

Quant al comerç, es treballa coordinadament amb les dues associacions locals vinculades a l’activitat econòmica (Desvern.Comerç i Empresa i Dona i Empresa), el Mercat Municipal i el Mercat ambulant per donar suport al teixit comercial en campanyes, fires i en diferents iniciatives que impulsen.

Des del Servei també es gestiona la borsa de treball municipal, orientant i assessorant a les persones usuàries; s’acompanya a les persones emprenedores en els seus projectes; s’ofereix formació i programes d’inserció laboral, entre d’altres.

Contacte: Servei de Promoció Econòmica
Can Padroseta s/n 08960 Sant Just Desvern
Horari: de 10.00 a 14.00 h. de dilluns a divendres promocioeconomica@santjust.cat

>