La Vagoneta

Adreçat a infants de 0 a 10 anys i les seves famílies. L’espai està preparat perquè els infants aprenguin jugant, experimentant, gaudint i imaginant, mentre se senten acompanyats i on tenen l’oportunitat de relacionar-se amb altres infants i persones adultes. També és un espai de trobada on les famílies poden compartir aspectes relacionats amb la criança i l’educació dels seus fills i les seves filles.

Taller de Plàstica Municipal Carrau Blau
Adreçat a nens i nenes de 4 a 15 anys. Sessions d'un dia a la setmana,a les tardes. Dibuix, gravat, modelatge, fotografia, pintura, reciclatge creatiu, modelatge, projectes col·lectius... 

Espai de Joc (de dilluns a divendres, de 17 a 19h)
Servei educatiu i de socialització destinat a famílies amb infants fins els 10 anys. És un espai compartit on els pares i mares poden participar del joc dels seus fills/es i observar les seves intervencions i interaccions, amb el suport de dues persones professionals del camp de l'educació que els estimulen oferint recursos i donant-los suport a les possibles iniciatives i/o dubtes que se'n derivin d'aquesta relació educativa. 

Horari de consergeria

De dilluns a dijous de 17 a 20 h.

Cessió de sales (+info)

Sales aptes i equipades amb material audiovisual per a empreses, entitats i particulars.Plaça de la Pau, s/n

08960 Sant Just Desvern
Tel. 674 791 415
lavagoneta@santjust.cat