Comunicació

L’Ajuntament de Sant Just Desvern treballa per impulsar la comunicació directa amb la ciutadania, posant èmfasi en els canals digitals. El web municipal, les aplicacions mòbils i els perfils de l’Ajuntament a les xarxes socials segueixen creixent i complementen canals de comunicació tradicionals com el Butlletí, una publicació mensual que arriba a totes les llars del municipi.

EL BUTLLETÍ

El Butlletí municipal s’envia mensualment a totes les llars i comerços del municipi, amb una tirada de 8.500 exemplars. El Butlletí, que s’imprimeix amb paper 100% reciclat, està format per 24 pàgines amb informació d’actualitat municipal, difusió dels serveis públics a l’abast de la ciutadania i un apartat d’agenda amb les principals activitats del mes. El disseny modern i atractiu de la publicació dona prioritat a la imatge, les infografies i els destacats.El disseny, la impressió i el repartiment d’un exemplar d’El Butlletí té un cost per habitant de 0,36 €

SANTJUST.CAT
Santjust.cat es consolida com el principal canal de comunicació online de l’Ajuntament. Durant el 2019, el web municipal ha tingut 122.000 visites, un 5,4% més que al 2018, amb l’agenda com a contingut més consultat.
El disseny responsive del web permet oferir continguts adaptats a tots els suports, el que ha facilitat un increment dels inicis de sessió des de dispositius mòbils, que ara representen el 40% del total. Durant l’any 2019, s’han publicat 229 notes informatives al web.
RÀDIO DESVERN

L’equip de professionals de Ràdio Desvern i un centenar de persones col·laboradores fan possible més de 90 hores setmanals de programació pròpia, que inclou programes d’informació local, magazins, entrevistes, música, etc. Els continguts de Ràdio Desvern s’emeten a través del dial 98.1 FM, i també a través del web i de l’app de l’emissora.


LA SEU.CAT I EL PORTAL DE TRANSPARÈNCIA

L’Ajuntament de Sant Just ofereix accés oficial a la informació pública a través de la seu.cat i el Portal de la Transparència. En aquest lloc web, els espais més consultats són el d’oferta pública d’ocupació, l’accés a formularis oficials i les ordenances municipals.

APLICACIONS MÒBILS

L’app Santjustcat, disponible per a Android i iOS, centralitza diversos continguts, com l’agenda d’activitats, les notes informatives i les publicacions a les xarxes socials de l’Ajuntament, els plens online, l’emissió en directe i les notícies publicades per Ràdio Desvern, els principals telèfons d’interès i el servei online de cita prèvia. A més a més, l’aplicació permet rebre notificacions push sobre les activitats d’agenda, amb l’opció de filtrar-les en funció dels interessos de la persona usuària.
L’app Seguretat Ciutadana, gestionada per la Policia Local, ofereix recursos per millorar la seguretat de la ciutadania, el comerç local i, especialment, determinats col·lectius de risc, com el cas de dones amb risc de patir violència de gènere.
PLENS ONLINE

Des del mes de maig de 2019, els plens es poden veure en directe i consultar íntegrament en diferit a través del canal de YouTube de l’Ajuntament. A més a més, des de 2013, el canal de plens online ofereix les sessions plenàries en format àudio, amb l’objectiu d’apropar l’acció de Govern a la ciutadania.
Plens online a través de YouTube


  Facebook Twitter Instagram Youtube App
Ajuntament de Sant Just Desvern  
Policia Local        
Ràdio Desvern
Casal de Joves    
La Bonaigua        
El Mil·lenari          
Servei de Català      
Biblioteca      
Can Ginestar      
CC. Joan Maragall        

Responsable de comunicació i premsa
Hèctor Suriol Sánchez
Telèfon: 93 480 48 00 ext. 1012
Correu electrònic: comunicacio@santjust.cat