Deixalleria Municipal

Equipament que permet a la ciutadania l’aportació de forma no periòdica de residus municipals voluminosos i especials. És un espai tancat, dotat de personal, amb diferents contenidors per facilitar la recollida separada de les diferents fraccions de residus municipals, les quals es lliuraran selectivament a centres de gestió per a la seva reutilització.
La deixalleria fixa, situada al camí de Can Biosca, es complementa amb la deixalleria mòbil -que està l’últim dissabte de cada mes als diferents barris- i la minideixalleria del c. del Mercat.

Deixalleria fixa 

Camí de Can Biosca, s/n (darrera Enher)
Tel. 93 473 31 16
Servei gratuït quan s’hi va amb vehicle particular.
Contenidors específics per a tot tipus de residus: roba, fusta, plàstics i metalls, fluorescents, olis, ampolles de cava, electrodomèstics, pneumàtics, piles, radiografies, pintures, dissolvents, bateries...
NOVETAT: Recollida específica de xeringues, agulles, llancetes i punxants.
Descomptes en la Taxa Metropolitana de Tractament de Residus en funció del total de visites anuals a la Deixalleria utilitzant la targeta magnètica específica. 

De dilluns a divendres, de 8 a 14 h i de 15 a 18.30 h
Dissabtes, de 10 a 13.30 h

Agost:
De dilluns a divendres, de 8 a 15 h
Dissabtes, de 10 a 13.30 h

Altres serveis de recollida selectiva de residus 

Punt Net

El Punt Net és una parada situada als mercats ambulants de Sant Just Desvern (els dimecres a la pl. Camoapa i els dissabtes a Mas Lluí)
L’objectiu del Punt Net és millorar els serveis de recollida selectiva de roba, petits electrodomèstics i aparells electrònics (PAEE) i oli de cuina amb recipients reutilitzables.
També funciona com a punt de reparació de PAEE i com a punt de difusió dels diferents serveis de recollida selectiva de residus municipals (deixalleria, deixalleria mòbil, minideixalleria, recollida de voluminosos, etc) i dels serveis de recollida i reciclatge que presta Solidança (venda de roba, mobles i electrodomèstics de segona ma, buidatge d'habitatges, etc.).

La deixalleria mòbil, l'últim dissabte de cada mes

L’últim dissabte de cada mes, als barris (excepte agost)
HORARIS I PARADES:
de 10.00 a 11.00 h. Plaça de Camoapa (Barri Sud)
d’11.00 a 12.00 h. Parc de Les Basses de St. Pere
de 12.00 a 13.00 h. Mas Lluí (Rosa de Luxemburg)

Minideixalleria 
C/ Mercat, s/n
HORARI: de dilluns a dissabte de 8 a 13 h.
Contenidors específics per a fluorescents, olis usats de cuina, petits electrodomèstics, i altres residus especials com pintures, dissolvents, esprais, tòners o capsules de cafè...
Recollida de mobles i trastos vells a domicili 
Setmanalment, servei gratuït de recollida a domicili. Els dilluns, dimarts i dijous, prèvia trucada telefònica.
Informa’t al telèfon 93 685 44 34
Recollida de roba 
Contenidors específics a la via pública: C/ Nord, C/ Miquel Reverter, C/ Generalitat, C/Bonavista, C/ Salvador Espriu, C/ Creu del Padró-Parc Canigó, Ctra. Reial-Walden, C/ Rosa de Luxemburg (Mas Lluí) i Punt Net del Mercat ambulant setmanal.

Recollida d’olis vegetals
Recollida periòdica de contenidors específics a escoles i diferents equipaments municipals: Ajuntament, Centre Cívic Joan Maragall, Centre Cívic Salvador Espriu, AAVV Mas Lluí, Mercat i edifici Walden.

Recollida d’olis vegetals de grans productors
Recollida periòdica de contenidors d’interior de bars, restaurants, menjadors escolars. Cal petició inicial al Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament
Recollida de piles
Recollida periòdica de piles en contenidors específics a escoles i diferents equipaments municipals:
Ajuntament, Can Ginestar, Centre Cívic Joan Maragall, Centre Social El Mil·lenari, Ràdio Desvern, AAVV Mas Lluí, Centre Cívic Salvador Espriu, Centre Les Escoles, CEM La Bonaigua, Casal de Joves, Mercat i edifici Walden.

Recollida de medicaments
A les farmàcies del municipi.
Camí de Can Biosca, s/n
(darrera Enher) 
08960 Sant Just Desvern