Turisme

Sant Just Desvern és un dels 28 municipis que forma part del Consorci de Turisme del Baix Llobregat. Un ens coordinador de la gestió turística comarcal que aposta per difondre l’extraordinària diversitat natural i cultural del territori.

Des del Consorci s’organitzen i s’impulsen nombroses activitats turístiques, amb la voluntat que les persones que ens visiten gaudeixin de tot allò que cada població pot oferir i que la fa única i especial.

En aquest sentit, Sant Just Desvern té molt per descobrir, tant a les persones que hi viuen, com a aquelles que ens visiten. Un ric patrimoni arquitectònic –des de masies fins a edificis emblemàtics com el Walden 7-, espais naturals amb encant com els parcs i les places públiques, sense oblidar el veí Parc Natural de la Serra de Collserola; o propostes culturals úniques com la Cursa de Karts de Coixinets i les Festes de Tardor, entre d’altres.

El blog de l’Arxiu Municipal és una magnífica eina per fer una ullada a l’ampli patrimoni que té el municipi. Us convidem a obrir les seves portes i a endinsar-vos.