Servei Local de Català

facebook twitter you tube

Formació

El Servei Local de Català (SLC) ofereix els cursos que millor s’adapten a la demanda i a les necessitats de la població.

Si vols començar a aprendre català, t’oferim cursos inicials i bàsics adreçats a persones que no tenen coneixements de català.
Si vols consolidar els teus coneixements de català, t’oferim cursos de consolidació de la llengua: nivell elemental, intermedi i suficiència.
Si vols aprofundir els teus coneixements de català, t’oferim cursos de perfeccionament: nivell superior, sessions de llengua i grups de conversa.

Els cursos del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) es basen en els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística (DGPL).
Els certificats de nivell expedits pel CPNL són equivalents als certificats de la DGPL i tenen una correspondència amb els nivells del marc europeu comú de referència (MECR)

Assessorament língüístic

El SLC ofereix, també, assessorament lingüístic a empreses, comerços i particulars de manera gratuïta. Les persones usuàries d’aquest servei poden enviar el seu document a l’adreça  santjustdesvern@cpnl.cat i se’ls retornarà corregit.

Horaris d'atenció

A Les Escoles: de dilluns i divendres, de 10 a 13h, dimarts i dijous, de 17 a 18h i dimecres de 12.30 a 14h
Telèfons: 634 75 73 43 (Servei Català) i 93 473 44 76 (Les Escoles)
Correu:  santjustdesvern@cpnl.cat