Exposicions El Celler 2010

  2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 Altres vídeos d'activitats  

Del 25 de novembre al 9 de gener de 2011
Petits Contes Ceràmics de Montse Artés
"Viatges transformats en històries, que alhora són transformadores en peces de ceràmica, que expliqun històries d'un territori, d'una gent, d'uns sentiments... aquests són els meus contes ceràmics"
Montse Artés
Elles pintures de Behnaz Rezaei
"Les pintures de l'artísta iraniana Behnaz Rezaei tenen la dona com a eix central i ens transporten cap a un recés d'il·lusions creació i vida" Pako Belmonte
Del 21 d'octubre al 21 de novembre de 2010
Música pels Ulls,
Una exposició de fotografies de Francesc Fàbregas.
"Tot això i més, és per mantenir viu el record i l'evocació de tots els que van ser testimonis d'aquelles particulars nits de glòria musical, per descobrir els documents gràfics d'una banda sonora que ens pertany a tots els que per motius generacionals no hi van poder ser-hi."
Francesc Fàbregas, l'autor 
Del 2 de setembre al 10 d’octubre de 2010
Abad. Pintura al Pastel
"Yo, neófito peregrino del arte, reinicio el camino una y otra vez para no perderme detalle de una exposición en la que cada recorrido nuevo es fuente de sorpresas, es el descubrimiento de otros detalles de esta nueva naturaleza recién inventada por Mª Ángeles Abad".
Manuel Ferré

Bori. Escultura

"Darrera del nom de Bori reflexa l'art de sentir, interpretació de les formes. Clàssica en el seu estil, senzilla en la seva expressió, tranquil·la en la seva forma"
J. Bruguera 
Del 15 de juliol al 6 d’agost de 2010
Àngel Marco, Conxita Ripoll i Elena Ramos
Exposició de pintura d'aquests tres artistes santjustencs 
Del 10 de juny a l'11 de juliol de 2010
Mostra de Treballs.
Realitzats per l'alumnat dels cursos d'arts plàstiques.
Curs 2009/10
Ceràmica, dibuix, escultura, experiència plàstica, pintura, retaule,torn i taller transversal. 

Del 6 de maig al 6 de juny de 2010
Geometries, d'Adelaida Murillo.
"En aquesta col·lecció d’obres de diferent format, Adelaida Murillo parteix de fets vitals per convertir-los en aquesta altra classe de vida que és la bellesa, que és l’art. La conversa pendent amb el pare es va formalizant així en cada quadre: aquí una conversa tangencial, dibuixant una espiral, allà passejant-se per una parabòlica, més enllà buscant un centre, imatge del cor. Quadre a quadre, la conversa episòdica es converteix en un recorregut artístic que és un homenatge de la filla al pare per saltar vers el coneixement d’una geometria que s’humanitza quan es trasllada al llenguatge de la pintura, i d’una pintura que es transcendeix a si mateixa quan utilitza símbols matemàtics universals."
Teresa Costa-Gramunt. Escriptora. 
Del 18 de març al 2 de maig de 2010
La Guerra del Francés, al Baix llobregat 1808-1814
Textos, mapes, dibuixos i imatges de l'època (reproduccions de quadres, gravats, premsa, dietaris, documents oficials...) per donar a conèixer al públic en general la Guerra del Francès i les seves conseqüencies en el Baix Llobregat, escenari de terribles combats entre els exèrcits napoleònics i espanyols, de constants accions guerrilleres i de resistència civil. 
Del 4 de febrer al 14 de març de 2010
Miquel Bosch. Jugant amb la Llum.
"Els quadres d'en Miquel Bosch són quadres jovials, com el propi artsta, agradables, i fan bo allò que diu que una obra d'art és la manra de veure el món del seu autor. I el món per en Miquel Bosch és una contrada inundada de llum i de bons amics, de sentiments casolans i desigs eròtics, de perfeccions estètiques i ganes de veure-ho tot i deixar-ho tot endarrera."
Pau Faner 
Del 17 de desembre al 31 de gener de 2010
Animals de companyia i altres bèsties.
De la Col·lectiva de joves creadors
Gossos, gats, rucs, joves creadors i altres animals de companyia s'agrupen en aquesta arca multidiciplinària, en aquest celler-zoològic per reproduir un bestiari eclèctic i singular.